Maak kennis met ons team

Gedreven, enthousiaste pedagogisch medewerksters welke in het bezit zijn van gekwalificeerde diploma’s. Hierdoor bent u verzekerd dat zij voldoen aan de opleidingseisen in de kinderopvang. Daarnaast beschikt het gehele vaste team over een BHV-certificaat en een kinder-EHBO certificaat. Ook beschikken álle medewerksters en stagiaires over een ‘Verklaring Omtrent Gedrag’ (VOG).

Kantoor en peutergroep

Leonie Brand

Het vertrouwen die wij van de ouders krijgen om voor hun kind(eren) te mogen zorgen en de innige band die je met de kinderen opbouwt.

Wat maakt voor jou het werken in de kinderopvang zo bijzonder?
Het vertrouwen die wij van de ouders krijgen om voor hun kind(eren) te mogen zorgen en de innige band die je met de kinderen opbouwt. Het is geweldig mooi om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen, hoe ze spelen en de band die je krijgt met de kinderen; ik vind het prachtig om hier onderdeel van uit te mogen maken. Geen dag en geen kind is hetzelfde; ik geniet ontzettend van mijn werk in de kinderopvang.
BSO en peutergroep

Marije Nijland

Het werken in een kleinschalige kinderopvang vind ik geweldig!
De band die je zowel met de ouder(s) als met de kinderen krijgt is hecht en warm.

Ik vind het spelen, leren en werken met de kinderen superleuk, omdat elk kind uniek is en ik mijn steentje mag en kan bijdragen in de ontwikkeling van elk uniek kind. Elke dag is anders, wat het voor mij echt top maakt!
Kantoor en babygroep

Esther Borkent

Ik vind het prachtig om te zien hoe de kinderen onderling interactie hebben, hoe ze samen spelen en hoe ze uitdagingen aangaan.

Wat maakt voor jou het werken in de kinderopvang zo bijzonder?
Ik vind het prachtig om te zien hoe de kinderen onderling interactie hebben, hoe ze samen spelen en hoe ze uitdagingen aangaan. Met af en toe maar een klein steuntje in de rug zijn ze zelf enorm vindingrijk en creatief. Ik sta telkens weer versteld over hoe snel ze zich ontwikkelen, elke week kijk ik met verbazing toe en geniet ik van al het nieuws wat ze geleerd hebben.
Babygroep en peutergroep

Sofie Ros

Peutergroep

Melanie Strokap

Ik krijg zo veel energie van de jonge kinderen; hun gelach, geklets, de knuffels en de onbevangenheid waarmee ze dingen doen. Eerlijk en zonder zorgen. Hier kan ik elke dag zo vreselijk van genieten.

Wat maakt voor jou het werken in de kinderopvang zo bijzonder?
Ik krijg zo veel energie van de jonge kinderen; hun gelach, geklets, de knuffels en de onbevangenheid waarmee ze dingen doen. Eerlijk en zonder zorgen. Hier kan ik elke dag zo vreselijk van genieten.
Babygroep en peutergroep

Joanne Jansen of Lorkeers

Ik vind het geweldig om de kinderen op te zien groeien en hier mijn steentje aan bij te dragen.

Wat maakt voor jou het werken in de kinderopvang zo bijzonder?
Ik vind het geweldig om de kinderen op te zien groeien en hier mijn steentje aan bij te dragen. Ik probeer ze elke dag de liefde te geven die ze nodig zijn en ze te begeleiden in het opgroeien. Ik vind het heerlijk om lekker met de kindjes te kunnen knutselen, lezen, zingen en knuffelen . Het is zo fijn om een band te krijgen met de kids en ook het contact met de ouders spreekt mij erg aan, zij brengen hun dierbaarste bezit bij je en dat vertrouwen is heel veel waard. Ik geniet ontzettend van elke dag met alle lieve kinderen.
BSO, baby- en peutergroep

Ilse Vloedgraven

Ik vind het erg mooi dat wij een warme en veilige plek voor de kinderen kunnen creëren waar zij zich goed kunnen ontwikkelen.

Wat maakt voor jou het werken in de kinderopvang zo bijzonder?
Ik vind het erg mooi dat wij een warme en veilige plek voor de kinderen kunnen creëren waar zij zich goed kunnen ontwikkelen. Het is dan ook fantastisch om te zien dat ieder kind zich op zijn eigen manier ontwikkelt en dat wij daarbij mogen helpen. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich hier thuis voelen en ieder kind zichzelf kan zijn. Ik geniet dan ook erg van mijn werk bij Casa Bambini.
Baby- en peutergroep

Aniek Nijeboer

Het werken in de kinderopvang maakt het voor mij bijzonder omdat het zo mooi, waardevol en dankbaar werk is.

Wat maakt voor jou het werken in de kinderopvang zo bijzonder?
Het werken in de kinderopvang maakt het voor mij bijzonder omdat het zo mooi, waardevol en dankbaar werk is. Iedere dag maak je leuke, grappige en mooie momenten met de kinderen, ouders en collega’s mee. Hierdoor is het iedere dag weer een feestje voor mij. Het enthousiasme van de kinderen en de band die je met ze mag krijgen; maakt mij elke dag weer blij!
Babygroep

Evita Brand

Wat het werken in de kinderopvang voor mij zo bijzonder maakt, is de manier waarop je onderdeel wordt van deze belangrijke periode in het leven van de kinderen.

In de eerste jaren gebeurt er zoveel in de ontwikkeling en ik vind het mooi om dat te zien. En nog meer om daar aan te mogen bijdragen. Al vanaf de eerste maanden gaan kinderen spelen, dat is hoe ze leren. En ik mag dat samen met ze doen. Hoe leuk is dat !
BSO en babygroep

Brenda Buitink

Het is mooi om te zien dat we de kinderen van 0 tot soms 12 jaar op zien groeien, dat ze de wereld ontdekken en zich het leven eigen maken. En dat elk kind zich ontwikkelt in zijn of haar eigen tempo. Prachtig!

Wat maakt voor jou het werken in de kinderopvang zo bijzonder?
Het is mooi om te zien dat we de kinderen van 0 tot soms 12 jaar op zien groeien, dat ze de wereld ontdekken en zich het leven eigen maken. En dat elk kind zich ontwikkelt in zijn of haar eigen tempo. Prachtig! De verbazing en openheid hoe kinderen naar alles om zich heen kijken, daar kunnen wij als volwassenen nog veel van leren! Kinderen nemen overal de tijd voor…
Humor, gezelligheid en samen genieten vind ik heel belangrijk om de kinderen mee te kunnen geven. Tot ziens bij Casa Bambini!
Baby- en peutergroep

Carmy Rozemuller

Wat ik leuk vind aan het werken in de kinderopvang; dan denk ik aan een leuke dag maken met de kinderen.

Wat ik leuk vind aan het werken in de kinderopvang; dan denk ik aan een leuke dag maken met de kinderen. Het uitdagen van de kinderen in hun ontwikkeling, knuffelen, liefde geven en op die manier een veilige omgeving creëren voor ze. Die blije snoetjes elke dag; dat motiveert mij en geeft mij energie. Dat alles maakt dat ik dit werk met veel plezier doe.